detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Bravčové mäso na šťave

príprava: 15 - 20 min
varenie: 1,5 hodiny
Hodnotenie:
3

Počet porcií:

Ingrediencie:

  • Bravčové mäso 500 g
  • Plnotučná horčica 1 lyžička kávová vrchovatá
  • Kečup 2 lyžička kávová vrchovatá
  • Sójová omáčka 1 lyžička kávová rovná
  • Vegeta 1 lyžička kávová vrchovatá

Postup prípravy:

Prísady
si rozmiešame v poháry a vylejeme na jemne opečené kúsky mäsa,
podlejeme vodou a dusíme do mäkka cca 1 hodinu. Zahustíme zátrepkou (múka
+ voda) a dochutíme, podávame s knedľou.
poistka

Autor: poistka

Bravčové mäso na šťave Bravčové mäso na šťave Bravčové mäso na šťave Bravčové mäso na šťave Bravčové mäso na šťave Bravčové mäso na šťave

Komentáre (0)

  • Nie sú vložené žiadne príspevky. Buďte prvý!

Ďalšie recepty

Zaslať odkaz známemu

Páči sa vám tento recept? Pošlite odkaz svojmu známemu!

Zaslať odkaz e-mailom



Katalog zima