detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

BRAVČOVÉ MASO V HUBOVEJ OMÁČKE

príprava: 15 - 20 min
varenie: 30 - 40 min
Hodnotenie:
2,5

Počet porcií:

Ingrediencie:

  • Bravčové stehno 1 kg
  • Huby 20 g
  • Voda 300 ml
  • Smotana 33% 200 ml
  • Múka polohrubá 20 g
  • Soľ 3 štipka
  • Natur Hovädzie bujón 1 ks

Postup prípravy:

Mäso nakrájame na rezance a osolíme. Osmažíme na oleji a podlejeme vodou. K mäsu pridáme sušené huby.. Dusíme 30-35 minút. Múku a tekutý bujón rozmiešame v smotane, prilejeme k mäsu a 5 minút povaríme. Podávame s cestovinami.
7jarulik

Autor: 7jarulik

Komentáre (0)

  • Nie sú vložené žiadne príspevky. Buďte prvý!

Ďalšie recepty

Zaslať odkaz známemu

Páči sa vám tento recept? Pošlite odkaz svojmu známemu!

Zaslať odkaz e-mailom



NaV október