detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Fašírky z kel kapusty

príprava: 30 - 40 min
varenie: 30 - 40 min
Hodnotenie:
2

Počet porcií:

Ingrediencie:

  • Kapusta 1 hlávka
  • Rožok tvrdý 4 ks
  • Vajcia 4 ks
  • Cibuľa 1 ks
  • Slnečnicový olej 1 dl
  • Strúhanka 1 balíček
  • Korenie mleté 2 štipka
  • Soľ 2 štipka
  • Vegeta 3 štipka
  • Cesnaková drvina 3 strúčik

Postup prípravy:

Očistený kel uvaríme, najlepšie v pare na dierkovanej podložke. Potom ho pokrajame na väčšie kúsky a pomelieme na mäsovom mlynku a polu s namočenýi a vytlašeným bielým pečivom a cesnakom. Na masti speníme cubuľu a pridáme do masy, ktorú okoreníme a premiešame spolu s vajíčkami. Na doštičke posýpanou strúhankou formujeme fašírky, ktoré opečieme z oboch strán na horúcom oleji.
Podávame so zemiakmi a uhorkami či iným kompotom.
AngelaR

Autor: AngelaR

Fašírky z kel kapusty Fašírky z kel kapusty Fašírky z kel kapusty Fašírky z kel kapusty

Komentáre (0)

  • Nie sú vložené žiadne príspevky. Buďte prvý!

Ďalšie recepty

Zaslať odkaz známemu

Páči sa vám tento recept? Pošlite odkaz svojmu známemu!

Zaslať odkaz e-mailom



NaV október