detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Frankfurtská polievka

príprava: 10 - 15 min
varenie: 30 - 40 min
Hodnotenie:
2,5

Počet porcií:

Ingrediencie:

  • Maslo 2 lyžica polievková vrchovatá
  • Hladká múka 1 lyžica polievková vrchovatá
  • Mletá paprika sladká 1 lyžička kávová vrchovatá
  • Soľ 1 štipka
  • Korenie mleté čierne 1 štipka
  • Natur Hovädzie bujón 1 ks
  • Zemiaky 2 ks
  • Frankfurtskej párky 3 ks
  • Cibuľa 1 ks
  • Polotučné mlieko 50 ml

Postup prípravy:

Na rozohriatom masle si upražíme očistenú a na kocky nakrájanú cibuľu, zasypeme hladkou múkou, mletou červenou paprikou a pripravíme si zásmažku. Zalejeme vodou, premiešame a pridáme očistené a na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme, pridáme hovädzí bujón a varíme do mäkka cca 20 minút. Medzitým si na na suchej panvičke osmažíme na kolieka nakrájané párky ( môžeme pridať aj troška nakrájanej slaninky ). Keď sú zemiaky mäkké pridáme na zjemnenie troška mlieka prevaríme a na záver pridáme už osmažené párky.
Dobrú chuť:-)
ďiabambulka

Autor: ďiabambulka

Frankfurtská polievka Frankfurtská polievka

Komentáre (0)

  • Nie sú vložené žiadne príspevky. Buďte prvý!

Ďalšie recepty

Zaslať odkaz známemu

Páči sa vám tento recept? Pošlite odkaz svojmu známemu!

Zaslať odkaz e-mailom



NaV september