detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Jablková piškóta

príprava: 10 - 15 min
varenie: 1 hodina
Hodnotenie:
2

Počet porcií:

Ingrediencie:

  • Vajcia 6 ks
  • Cukor práškový 6 lyžica polievková vrchovatá
  • Múka polohrubá 8 lyžica polievková vrchovatá
  • Kypriaci prášok do pečiva 1 balíček
  • Škoricový cukor 1 vrecúško
  • Jablko 3 ks
  • Maslo 1 lyžica polievková rovná
  • Džem - marhuľový 400 g

Nutričné hodnoty pre jednu porciu:

  • Energetická hodnota: 1218.73 kJ
  • Bielkoviny: 5.09 g
  • Sacharidy: 57.17 g
  • Tuky: 4.49 g

Postup prípravy:

Do tortovej formy dáme naspodok alobal, ktorý sme potreli rozpust.maslom a posypali škoric.cukrom. Na cukor poukladáme ošúpané a na mesiačiky nakrájané jablká, ktoré potrieme marhuľovým džemom a dáme pri 200°C na 15 min. zapiecť. Medzi tým si vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme múku zmiešanú s PDP a nalejeme na jablká. Pečieme pri 170°C cca 40 minút.
poistka

Autor: poistka

Jablková piškóta Jablková piškóta Jablková piškóta Jablková piškóta Jablková piškóta Jablková piškóta Jablková piškóta Jablková piškóta Jablková piškóta Jablková piškóta Jablková piškóta

Komentáre (0)

  • Nie sú vložené žiadne príspevky. Buďte prvý!

Ďalšie recepty

Zaslať odkaz známemu

Páči sa vám tento recept? Pošlite odkaz svojmu známemu!

Zaslať odkaz e-mailom



NaV október