detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Mokré rezne

príprava: 10 - 15 min
varenie: 30 - 40 min
Hodnotenie:
2,5

Počet porcií:

Ingrediencie:

  • Hovädzie roštenka 600 g
  • Vajcia 4 ks
  • Strúhanka 200 g
  • Kyslá smotana 1 kelímok
  • Slnečnicový olej 1 dl
  • Soľ 5 štipka
  • Korenie mleté 5 štipka
  • Vegeta 3 štipka

Postup prípravy:

Mäso nakrájame na rezne,vyklepeme,osolíme,okoreníme okraje narežeme.Každý rezeň položíme do strúhanky a z každej strany vklepeme strúhanku.Potom ich obalíme v rozšlahaných ,osolených a vegetou ochutených vajciach.Vypražíme na panvici z obochstrán.Pekáč vymastíme,poukladáme rezne a zelejeme ich smotanou v ktorej sme rozmiešali zvyšok vajíčok.Dáme do vyhriatej rúry a pomaly upečieme do mäkka.Zakryjeme alobalom.Podávame zo zemiakovou kašou.
avodamok

Autor: avodamok

Mokré rezne

Komentáre (4)

Posledný príspevok: 11.10. 2011 14:44

jana komadova, 11.10. 2011 14:44

je to len a len na vás ale sú dobré a vegetu ak nemáte rada nemusíte pridať do vajíčka

Alena Rejlková, 8.10. 2011 22:40

roštěnku využívám jinak a tady mi vadí ta vegeta, ale jinak bych možná zkusila...

jana komadova, 18.1. 2011 20:54

nóóó cibulu máme radi vyskúšam

Rudolf Baják, 18.1. 2011 16:41

Pre lepšiu chuť manželka dáva nakoniec na vrch cibuľu,ktorá sa do zlatista opečie a mňam.

Ďalšie recepty

Zaslať odkaz známemu

Páči sa vám tento recept? Pošlite odkaz svojmu známemu!

Zaslať odkaz e-mailom



Red Dot winners