detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Hráškový prívarok

príprava: 10 - 15 min
varenie: 15 - 20 min
Hodnotenie:
2,5

Počet porcií:

Ingrediencie:

  • Čerstvý hrášok 600 g
  • Maslo 1 lyžica polievková vrchovatá
  • Hovädzí vývar 1 l
  • Hladká múka 1 lyžica polievková vrchovatá
  • Cukor 1 lyžička kávová rovná
  • Morská soľ 3 štipka
  • Sladká smotana 200 ml
  • Nastrúhaný muškátový oriešok 1 lyžička kávová rovná

Postup prípravy:

Do rozpusteného masla dáme umytý vylúpaný hrášok,trochu osolíme,osladíme ,podlejeme vývarom z bujonu a dusíme.Mäkký hrášok zaprášime múkou,zalejeme smotanou,pridáme  čerstvo strúhaný muškátový orech povaríme a môžme podávať.
dedko

Autor: dedko

Komentáre (0)

  • Nie sú vložené žiadne príspevky. Buďte prvý!

Ďalšie recepty

Zaslať odkaz známemu

Páči sa vám tento recept? Pošlite odkaz svojmu známemu!

Zaslať odkaz e-mailom



NaV september